Workshop Aloys Oosterwijk modeltekenen

Modeltekenen Aloys Oosterwijk

Door modeltekenen leer je menselijke vormen te begrijpen en scherp je jouw tekenvaardigheden aan. In deze workshop leer je de basis maar voor gevorderden valt er ook zeker genoeg te leren.

In deze exclusieve workshop leert rechtbank- en striptekenaar Aloys Oosterwijk jou hoe je een model stap voor stap op papier zet. Ook wordt er aandacht besteed aan emoties en lichaamstaal. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding door Aloys.

Rechtbanktekening door Aloys Oosterwijk

Wat ga je doen?

Je tekent het model in diverse posities. Ze zal vooral korte poses aannemen zodat je ook leert om op beweging in te spelen. Potloden en papier zijn beschikbaar maar je mag ook met eigen materiaal werken.

Wie is Aloys Oosterwijk

Aloys Oosterwijk is striptekenaar, illustrator en rechtbanktekenaar. Zijn bekendste strips zijn Cor Morelli, gepubliceerd in stripblad Eppo, en Willem's Wereld dat wekelijks tussen 1996 en 2017 in Panorama stond. Ook maakte hij verhalen voor meidenblad Tina.

Vanaf 2004 maakt hij naam als rechtbanktekenaar voor o.a. Panorama, AD, NOS journaal, Pauw, Jinek, DWDD en RTL Boulevard. Sinds 2009 is hij de vaste tekenaar voor het ANP.

In 2019 verscheen het boek Bij de neus - Het Holleeder-proces in beeld, met medewerking van Vico Olling en Sjerp Jaarsma.

Locatie

De workshop wordt gehouden bij Cultkitchen in Breda, in een mooi schildersatelier met veel ruimte en natuurlijk licht. Deze inspirerende locatie ligt direct achter station Breda Centraal. Perfect gelegen om na afloop nog het gezellige centrum in te gaan.

Cultkitchen Breda

Informatie

Datum: Zaterdag 5 februari 2022

Tijd: 13:00 - 16:30 uur, ontvangst vanaf 12:30 uur

Niveau: Alle niveaus

Deelnemers: Maximaal 10

Adres: Cultkitchen, Lachapellestraat 7, 4815 CL Breda

Vanaf station Breda Centraal loop je binnen 5 minuten naar de locatie. Neem uitgang Belcrum-zijde.

Aanmelden

De workshop kost 117 Euro. Dit is inclusief:

  • Tekenmateriaal
  • Koffie, thee, water en diverse lekkernijen
  • Gezellige naborrel

Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

Boek nu jouw plaats voor deze exclusieve workshop!

* Deze velden zijn verplicht. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor communicatie rond de workshop.

Op deze workshop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.