Workshop Gerrit de Jager

Inspiratie voor strip- en cartoonplots Gerrit de Jager

Zit je vast met het plot van jouw stripverhaal? Geen inspiratie voor een cartoon? Gerrit de Jager helpt jou graag op weg!

In deze workshop legt Gerrit de Jager uit dat er trucs zijn om tot een idee te komen, mocht je even vast zitten. Met voorbeelden uit eigen werk legt hij zijn werkwijze uit.

Cartoon Gerrit de Jager

Wat ga je doen?

Na de presentatie van Gerrit ga je aan de slag met jouw eigen werk of een idee waarmee je wil starten, dat kan in elk genre zijn. Met de geleerde trucs en Gerrit's persoonlijke begeleiding maak je zeker grote stappen met jouw strip of cartoon.

Wie is Gerrit de Jager

Gerrit de Jager is aan de Rietveld Academie opgeleid tot audiovisueel vormgever. De storyboards die hij daar leerde maken ontaarden in strips en dat bepaalde zijn verdere loopbaan. Net van school maakte het succes van de strip De Familie Doorzon hem de drukbezette striptekenaar die hij tegenwoordig nog steeds is, met lopende series in Margriet en AD.

Eind 2013 verscheen De Jagers in de pers zeer goed ontvangen beeldroman Door Zonder Familie, een getekende autobiografie over de begintijd van De Familie Doorzon.

Een nieuwe graphic novel staat gepland voor begin 2021, gecombineerd met een expositie.

Locatie

De workshop wordt gehouden bij Cultkitchen in Breda, in een mooi schildersatelier met veel ruimte en natuurlijk licht. De locatie ligt op loopafstand van station Breda. Perfect gelegen om na de workshop nog het bruisende centrum in te gaan.

Cultkitchen Breda

Informatie

Datum: Zaterdag 24 oktober 2020

Tijd: 13:00 - 16:30 uur, ontvangst vanaf 12:30 uur

Niveau: Alle niveaus

Deelnemers: Maximaal 12

Adres: Cultkitchen, Lachapellestraat 7, 4815 CL Breda

Vanaf station Breda Centraal loop je binnen 10 minuten naar de locatie. Neem uitgang Belcrum-zijde.

Boeken

De workshop kost 127 Euro. Als je voor 19 september boekt krijg je 20 Euro vroegboekkorting, je betaalt dan maar 107 Euro. Dit is inclusief:

  • Een 3 uur-durende workshop
  • Tekenmateriaal
  • Koffie, thee, water en diverse lekkernijen
  • Een exclusief geschenk

Boek nu jouw plaats voor deze workshop!

* Deze velden zijn verplicht. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor communicatie rond de workshop.

Op deze workshop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.